alle mensen  zijn in staat om te veranderen

bij het ‘hoe’ bied ik hulp

Werkwijze

Mijn werkwijze is coachend, informerend, consulterend. Mijn stijl is: informeel, uitdagend, kritisch én tegelijk respectvol en betrouwbaar. Ik hou van pit en humor. Werk op een krachtige en snelle manier.

Ik denk graag out of the box, bied diepgaand inzicht in oorsprong van overlevingsstrategieën en gedrag. Herken snel wat de mens, een team en of organisatie beweegt en werp een nieuw licht op onrust, vastgelopen situaties en haperende interactie tussen mensen.

De methodiek die ik inzet is gebaseerd op het systemisch werken; ik werk met dat wat zich aandient in de onderstroom. Het bepaalt de dynamiek en interactie binnen systemen, zoals familie, gezin, team, organisatie.

Belangrijkste thema’s: (gedrags)verandering, afscheid en rouw, persoonlijkheid, interactie.

Carin persoonlijk

Ik ben iemand die van betekenis wil zijn. Dat doe ik door aandacht te geven, oprecht en rechtvaardig te zijn en door houvast te bieden. Het is me allemaal met de paplepel ingegoten en het maakt me tot wie ik ben. Als middelste van vijf kinderen weet ik ook alles van erbij willen horen én bijzonder willen zijn.

En dit is gelijk een grote bron van inspiratie in mijn leven en werk: ik wil dat iedereen zich gezien en gehoord voelt en dat ieders waarheid gezegd mag worden, in een veilige context.

Ik ben getrouwd met Raoul en samen zijn we de trotse ouders van twee zonen, die al hun eigen weg gaan.

Vakmanschap

Sinds 2007 ben ik werkzaam als professioneel begeleider, coach en trainer. Eerst in dienstverband en later als partner bij de Loopbaankamer in Tilburg. Vanaf 2016 tot medio 2019 heb ik gewerkt onder de naam bytriggerz en daarna ben ik onder mijn eigen naam verder gegaan.

Vakmanschap is een kwestie van blijvend leren, experimenteren en toetsen. Ik laat mij professioneel scholen door onder meer Phoenix Opleidingen, waar ik ook deelneem aan de Ethische Commissie. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie over werk en leren staat op LinkedIn.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel 06 13236994 of mail naar info@carinvanoekel.nl

Carin als vertrouwenspersoon | particulier

“Als ik weer ‘ns behoefte heb aan een gesprek, bel ik Carin en plannen we wat in. Heel flexibel en prettig, geen moeten – maar mogen. Carin begeleidt deze gesprekken met een puurheid, openheid en nieuwsgierigheid. Maar ook vanuit haar eigen kwetsbaarheid. Ze klopt op deuren die nog niet eerder open mochten. Al in het eerste gesprek voelde ik dat het echt mogelijk is dat ik mijn plek in het leven en werk vind. Carin levert daar een fijne bijdrage aan.”