alle mensen  zijn in staat om te groeien,

hun veerkracht te versterken

ik moedig graag dit proces aan en 

sta je bij met uitleg, hulp en houvast

Werkwijze

In mijn rol als vertrouwenspersoon bied ik een luisterend oor, steun en advies voor de benadeelde partij. Richting directie heb ik een taak als sparringpartner en adviseur. Informeren, vertrouwen, respect en een betrokken doch onpartijdige houding zijn het uitgangspunt.

Als ik coach en train, hanteer ik meer een uitdagende en informele stijl. Ik hou van pit en humor. Werk op een krachtige en snelle manier, waarbij een kritische noot én zorgzame houding er allebei zijn.

Ik herken snel wat de mens, een team en of organisatie beweegt en kan daardoor makkelijk een nieuw licht op onrust, vastgelopen situaties en haperende interactie werpen.

De methodiek die ik inzet is gebaseerd op het systemisch werken, ik werk met het onuitgesprokene, met wat zich aandient in het onbewuste, de onderstroom. Dit bepaalt namelijk vooral de dynamiek en interactie binnen systemen waar mensen samenleven en samenwerken.

Carin persoonlijk

Ik ben iemand die van betekenis wil zijn. Dat doe ik door aandacht te geven, oprecht en rechtvaardig te zijn en door houvast te bieden. Het is me allemaal met de paplepel ingegoten en het maakt me tot wie ik ben.

Als middelste van vijf kinderen weet ik naast ‘leven in de brouwerij’ ook alles van onrust, erbij willen horen én toch ook bijzonder willen zijn. En dit is gelijk een grote bron van inspiratie in mijn leven en werk: ik wil dat iedereen zich gezien en gehoord voelt en dat ieders waarheid gezegd mag worden, in een veilige context.

Ik ben getrouwd met Raoul en samen zijn we de trotse ouders van twee zonen, die al hun eigen weg gaan.

Vakmanschap

Sinds 2007 ben ik werkzaam als professioneel begeleider, coach en trainer. Eerst in dienstverband en later als partner bij de Loopbaankamer in Tilburg. Vanaf 2016 tot medio 2019 heb ik gewerkt onder de naam bytriggerz en daarna ben ik onder mijn eigen naam verder gegaan.

Vakmanschap is een kwestie van blijvend leren, experimenteren en toetsen. Ik laat mij professioneel scholen door onder meer Phoenix Opleidingen en het Landelijk Instituut voor Vertrouwenspersonen.

Meer informatie over werk en leren staat op LinkedIn.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen? Bel 06 13236994 of mail naar info@carinvanoekel.nl

Carin als vertrouwenspersoon | particulier

“Als ik weer ‘ns behoefte heb aan een gesprek, bel ik Carin en plannen we wat in. Heel flexibel en prettig, geen moeten – maar mogen. Carin begeleidt deze gesprekken met een puurheid, openheid en nieuwsgierigheid. Maar ook vanuit haar eigen kwetsbaarheid. Ze klopt op deuren die nog niet eerder open mochten. Al in het eerste gesprek voelde ik dat het echt mogelijk is dat ik mijn plek in het leven en werk vind. Carin levert daar een fijne bijdrage aan.”