ik geloof dat alle mensen in staat zijn om te veranderen

graag ben ik van betekenis als hulp hierbij nodig is

meer weten over het aanbod

Carin persoonlijk

Ik wil van betekenis zijn, anderen ontmoeten en op weg helpen, ondersteunen. Dat is iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Als middelste van vijf kinderen weet ik ook alles van erbij willen horen én bijzonder willen zijn.
Het is mijn streven dat mensen zich gezien en gehoord voelen, het is vaak een gemis. Ik ben een scherp waarnemer, een verbinder en ben sensitief. Ik ben kritisch én zorgzaam, pittig én prettig. En ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen. Daarom doe ik wat ik zeg en zeg ik wat ik doe. Met mijn uitspraken trigger ik graag. Zaken wakker kussen, zo noem ik het ook.

Ik ben getrouwd met Raoul en samen zijn we de trotse ouders van twee zonen, die al hun eigen weg gaan.

Werkwijze

Veranderen; het is vaak een hele uitdaging en vraagt om aandacht. Dat mensen zich erkent voelen door de ander en dat de mens zichzelf hierin erkent. Aandacht is het sleutelwoord. En juist dát is de toegevoegde waarde die ik meeneem in mijn werkwijze.
Mijn manier van werken is open, respectvol, informeel en hoogstpersoonlijk. Ik haal authentiek gedrag naar boven, herken wat de mens en een organisatie beweegt en zorg voor helder inzicht en snel resultaat. De methodiek die ik hanteer is vooral gebaseerd op het systemisch werken.

Ik bied aandacht, tijd en een rustige plek om tot een goed gesprek te komen. Afspraken over de vorm, frequentie, duur en locatie worden in onderling overleg afgesproken.

Vakmanschap

Sinds 2007 ben ik werkzaam als professioneel begeleider. Eerst in dienstverband en later als partner bij de Loopbaankamer in Tilburg. Vanaf 2016 tot medio 2019 heb ik gewerkt onder de naam bytriggerz en daarna ben ik onder mijn eigen naam verder gegaan.

Vakmanschap is een kwestie van blijvend leren, experimenteren en toetsen. Ik laat mij professioneel scholen door onder meer Phoenix Opleidingen, waar ik ook deelneem aan de Ethische Commissie. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie over werk en leren staat op LinkedIn.

Meer weten of een kennismakingsgesprek inplannen? Bel 06 13236994 of mail naar info@carinvanoekel.nl

Carin als vertrouwenspersoon | particulier

“Als ik weer ‘ns behoefte heb aan een gesprek, bel ik Carin en plannen we wat in. Heel flexibel en prettig, geen moeten – maar mogen. Carin begeleidt deze gesprekken met een puurheid, openheid en nieuwsgierigheid. Maar ook vanuit haar eigen kwetsbaarheid. Ze klopt op deuren die nog niet eerder open mochten. Al in het eerste gesprek voelde ik dat het echt mogelijk is dat ik mijn plek in het leven en werk vind. Carin levert daar een fijne bijdrage aan.”