bewustwording | inzicht | verandering

bekijk aanbod

Individuele coaching

Coaching is een goed gesprek hebben, met respect voor jezelf en de ander en op basis van vrijwilligheid. Met als doel inzicht te krijgen, bewust te worden en te leren over hoe te veranderen. De coaching trajecten variëren van minimaal 3 tot maximaal 8 gesprekken. Thema’s waarin ik ondersteun zijn: gedragsverandering, leiderschap, talentontwikkeling, oplossen conflictsituaties, keuzes maken, omgaan met emoties, plek innemen. En bij vragen rondom verlies – afscheid – rouw en zingeving.

Relatiecoaching

Ieder mens gaat direct vanaf z’n geboorte relaties aan; gezin familie, school, vrienden, partner, collega’s. In iedere relatie kan gedoe ontstaan, vooral als je blijft steken in vastgeroeste patronen en oude waarheden. Om te zorgen dat de relaties die je aangaat gezond zijn en blijven, is het nodig helder te krijgen hoe jij en de ander ‘in relatie tot elkaar bewegen’. Relatiecoaching is geschikt voor relaties in het taaksysteem, zoals met collega, leidinggevende, medewerker. En natuurlijk voor alle relaties die je tegenkomt in het liefdessysteem, zoals met partner, ouders, eventuele kinderen of andere familie.

Deze vorm van coaching kan ook ingezet worden na een scheiding, om de veranderde relatie met je ex-partner en eventuele kinderen, opnieuw vorm te geven of te herstellen.

Organisatiecoaching

Wanneer een organisatie in transitie is -en dat is eigenlijk een continu proces- dan is aandacht voor de mensen die bij de organisatie horen, essentieel. En iedere transitie brengt thema’s met zich mee. Zoals: herstel van vertrouwen en verbinding, helder maken van ieders plek en taak, optimaliseren samenwerking en communicatie, aandacht voor angst, verlies en afscheid, maar ook voor het vieren van succes. Bij al deze thema’s kan ik van dienst zijn, op iedere laag in de organisatie. Zowel op individueel niveau als op afdelings- of teamniveau. Ook is het mogelijk om langer durende trajecten op projectbasis uit te voeren.

Reflectiecoaching voor professionals

Wil je als professional effectief en zonder oordeel, begeleiden en leiding geven? Dan is het nodig dat je leert over je eigen denken en handelen en dit leert in te zetten in het contact met de ander. Er kan ‘vrij’ worden gewerkt of aan de hand van een specifieke casus, eenmalig in de vorm van een supervisiegesprek of in een serie van gesprekken.

Behoefte aan coaching, individueel – met tweeën of met een groep? Bel 06 13236994 of mail aan info@carinvanoekel.nl

Carin als coach bij individuele en teamcoaching | Teamleider Gemeente Venlo

“Ik heb in een aantal trajecten de hulp van Carin ingeschakeld. Enerzijds voor de begeleiding van een aantal individuele medewerkers, anderzijds voor een traject met een groep medewerkers. Carin brengt een beweging op gang, zowel voor het individu als voor de groep. Met respect voor de mens en met een doortastendheid die ervoor zorgt dat oude patronen naar boven komen en doorbroken worden.”