klanten met een persoonlijke ervaring aan het woord

Persoonlijke coaching bij uitval door overspannenheid | docent St Janslyceum Den Bosch

“Carin legt met haar kritische en ontwapenende vragen al snel de vinger op de zere plek. Door de directe benadering en haar eigen openheid heeft ze mij geholpen het beste in mijzelf naar boven te halen. Ik voel me sterk, weet wat ik het liefst doe en durf beter voor mezelf op te komen en grenzen te stellen.”

Individuele coaching persoonlijke ontwikkeling | particulier

“Het persoonlijke ontwikkelingstraject heeft mij opgeleverd dat ik me bewuster ben van competenties en dat geeft me zelfvertrouwen. Ik heb mijn krachten herontdekt en weet nu hoe ik deze aan kan wenden. Wat me aanspreekt in de manier van coaching is de oprechte betrokkenheid, de flexibiliteit, het ‘luisterend oor’ en de persoonlijke benadering. Topcoach!”

Trainingsprogramma management en middenkader | directeur/bestuurder Het Laar, Tilburg

“Kijken naar jezelf, naar de ander en naar je team’… dat waren de doelen van de meerdaagse training ‘Oog voor elkaar’. Onder leiding van Carin is in de spiegel gekeken. Zij is in haar functioneren open en eerlijk, confronterend en werkt gedoseerd met humor om het proces ook luchtig te houden. Het versturen van updates tussen de trainingsdagen door heeft er voor gezorgd dat inzichten en leerervaringen direct in de praktijk konden worden toegepast. De ruimte voor de persoonlijke verdieping en de aandacht voor de ander is waardevol gebleken.”

Gezinscoaching na scheiding | partners (ex en nieuw) en kinderen

“De gezinscoaching na de scheiding en de situatie op een systemische manier bekijken, was zeer de moeite waard. Carin heeft de vinger op zere plekken weten te leggen. Ons hele systeem is weer in z’n kracht gezet. Iedereen heeft zich echt welkom gevoeld in de nieuwe samenstelling. Ook de nieuwe partners. Hierdoor kunnen alle gezinsleden in de toekomst nog meer uit zichzelf halen. Carin weet wat ze doet en doet dat met respect. Het heeft ons veel opgeleverd en helpt ons bij het maken van een volgende stap.”

Teamcoaching Young Potentials programma | medewerker Bonheur Horeca Groep

“Ontzettend diverse en leerzame trainingssessies, met een begeleider die geen genoegen neemt met minder dan maximaal, met betrekking tot jouw persoonlijke ontwikkeling! Dankzij het traject is er veel onderling vertrouwen en respect ontstaan. Het was prettig dat Carin straight to the point was en soms gewoon zei waar het op stond. Hierdoor ontstond een voor ons leerzaam proces.”

Reflectie professional | zelfstandig coach

“Een reflectiegesprek met Carin is voor mij altijd open, oprecht, veilig, kwetsbaar en krachtig. Ze spiegelt op een respectvolle manier, mijn professioneel handelen. Ze verheldert, reist mee, creëert en geeft ruimte en durft de confrontatie aan. Ik leer het heden te verbinden met verleden en toekomst. Dat zet me in mijn kracht.”

Persoonlijke coaching en training | medewerker Sanofi Netherlands

“In eerste instantie sceptisch, want er is toch eigenlijk niet veel met mij aan de hand? Maar het bleek toch een goede keuze. Carin vraagt door, tot ze bij de kern is gekomen, en altijd met respect. En het leverde me veel inzicht op, vooral dat het initiatief tot verandering altijd bij jezelf ligt. Inmiddels is mijn lang gekoesterde wens, zelfstandig ondernemer zijn, uitgekomen!”

Training | zelfstandig coach & consultant

Ik vond het een waardevol weekend zowel voor mezelf als voor ons samen. De voeding, de impuls en de inspiratie die het ons gegeven heeft zijn wij jullie zeer dankbaar voor. De wijze waarop jullie begeleiden is zeer integer, deskundig en mooi. Vooral de combinatie van jullie twee is top. Jullie vullen elkaar aan; ik ben aangenaam verrast door de invloed en de werking die uitgaat van de combinatie van een man en vrouw als trainer/begeleider. De opbouw van de training vind ik prachtig en leidt je op een natuurlijke manier door de cycli van een relatie. Door bij deze fasen stil te staan heb ik het complete plaatje te pakken inclusief mijn systeem van herkomst en hoe ik dat inbreng in mijn relatie. Die koppeling die jullie daarin heeft mij inzicht gegeven en leidt tot meer vreugde, diepgang, verbinding. Iedereen die hier aan toe is “zou dat moeten doen”!

Individuele coaching | medewerker Delicia, Tilburg

“Ik stoeide met thema’s als conflict vermijdend gedrag en weinig zelfvertrouwen, terwijl ik juist graag lef wil tonen en impact hebben. Carin heeft me een spiegel voorgehouden en ik heb ingezien hoe ik reageer in situaties en op bepaalde mensen. Deze inzichten gaven mij de moed om het te accepteren, ermee om te leren gaan en stappen te zetten. Meer in contact te zijn met mijn gevoel en het analyseren los te laten. De directheid van Carin zorgt er voor dat je niets kunt verhullen. Ze heeft me laten zien dat lef tonen, bang zijn is en het toch doen. Ik heb mijn eigen kracht gevoeld en weet daar meer en meer gebruik van te maken. Daarnaast heeft ze het ‘vrije kind’ in mij weer wakker geschud. Dit heeft mij een stuk ontspannenheid en plezier gebracht. Enorm bedankt voor deze flinke stap in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.”

Deelnemer workshop familieopstelling | zelfstandig ondernemer

“Ik heb Carin tijdens de familieopstellingen ervaren als een vakvrouw die met zorgzaamheid en humor, vanuit doorleving en kwetsbaarheid deelnemers begeleid op weg naar indrukwekkende en bevrijdende inzichten. Dank daarvoor!”

in verband met privacy zijn er bij de reviews geen namen vermeld

Enkele zakelijke opdrachtgevers
Onderwijscentrum Leijpark * AON * Sint-Janslyceum * Achmea * OMO * Delicia * Gemeente Venlo * Jéwé Ret * Bonheur Horeca Groep * Sanofi Netherlands * Het Laar * Gemeente Veldhoven * de Zorgboog * Hoppenbrouwers Bouwmanagement * De La Salle * Triodin * Veiligheidsregio Midden- en West Brabant * Jos van den Bersselaar Staalconstructie * Jeugdbescherming Brabant * Gemeente Utrecht * Repay HRM * GlaxoSmithKline * Verbeeten Instituut * IJspaleis * Puur Groenprojecten * Zaai Oogst * Trivalent * Appeldoorn Tendermanagement