ervaringsgericht leren | veilig experimenteren | veranderen

bekijk aanbod

Training ‘De kracht van systemisch werken’

In je werk als professioneel begeleider of leidinggevende heb je soms te maken met lastige situaties in contact met de ander. Je loopt aan tegen weerstand, verdriet, onbegrip, oordeel, gedoe. Tijdens deze training krijg je inzicht in gedrag, motivatie en persoonlijkheden op de werkvloer. Je leert hoe stimulerend te begeleiden en leiden om ervoor te zorgen dat jijzelf en de ander vanuit zijn of haar innerlijke kracht functioneert. Het is een cyclus van 7 ervaringsgerichte bijeenkomsten, verdeeld over 6 maanden waarin je op intensieve, interactieve en persoonlijke manier, kennis maakt met de methodiek systemisch werken.

Brochure De kracht van systemisch werken

Training 'Weer op verhaal komen'

In deze vierdaagse training ga je aan de slag met thema’s als samenleven, samenwerken en communicatie. En jouw levensverhaal is de kapstok. Je leert hoe dit het dagelijks handelen van eenieder beïnvloedt en hoe je de inzichten hierin kunt gebruiken om de kwaliteit van alle contacten te verbeteren.

Brochure Weer op verhaal komen

Workshop 'Relaties wakker gekust'

Hoe we relaties vormgeven en hoe we er in kunnen verdwalen heeft te maken met onze geschiedenis en de vroege levenslessen. Hoe het werkt en wat we hierin kunnen leren komt aan bod tijdens deze dagen. Een meerdaagse training van waarde voor iedereen die de partnerrelatie samen wil onderzoeken en bekrachtigen. Wil je ook wakker gekust worden?

Brochure Relaties wakker gekust

Workshop 'Familieopstelling'

Je kunt je geschiedenis nooit veranderen, je kunt wel zaken uit het verleden letterlijk in een ander perspectief plaatsen, zodat er acceptatie, balans, ruimte en rust ontstaat. Deze methode noemen we een (familie)opstelling. Een opstelling geeft helderheid over aanleidingen van problemen, klachten en onrust. Het is een waardevolle en effectieve interventie om snel inzicht te krijgen. Om daar waar het vastzit, weer beweging te krijgen.

Brochure Familieopstellingen

Trainingen en workshops kunnen ook op maat gemaakt worden voor teams en organisaties. Nieuwsgierig? Bel 06 13236994 of mail naar info@carinvanoekel.nl 

Carin als trainer | deelnemer Weer op verhaal komen en Relaties wakker gekust, zelfstandig coach

“Ik ben erg onder de indruk van de toewijding. Ik heb zoveel geleerd. Met het geleerde lijkt er ook geen weg terug; ik bén er zoveel meer in het dagelijkse leven!”