oprechte aandacht | betrouwbaar en integer | sparren, steun en advies

Vertrouwelijk gesprek particulier

Soms sta je er alleen voor, wil of durf je anderen niet te belasten met je vragen of zorgen. Je hebt behoefte aan een onpartijdig iemand die luistert, aandacht heeft en mogelijk een advies geeft. Een vertrouwelijk gesprek met mij biedt dan de uitkomst om een belangrijke kwestie eens tegen het licht te houden, waardoor inzicht en rust ontstaan.

Enkele voorbeelden waarbij ik ondersteuning kan bieden zijn: ingrijpende veranderingen zoals verhuizing, het verlies van gezondheid of werk. Of er is behoefte aan steun en hulp bij het verwerken van persoonlijk leed na verlies van een dierbare of ter voorbereiding op het eigen afscheid. Ook het bespreken van een onopgeloste of ingewikkelde familiekwestie is mogelijk.

Vertrouwelijk gesprek werkgerelateerd

Als je werknemer of werkgever bent, werk je niet alleen. Je hebt dan te maken met andere mensen zoals collega’s en leidinggevenden of externen zoals opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, klanten, adviseurs. Niet iedere samenwerking verloopt altijd even prettig. Zo kun je aanlopen tegen ongewenste omgangsvormen zoals pesten, (seksuele) intimidatie, discriminatie, agressie of geweld. De gevolgen hiervan zijn per definitie negatief. Als je hier mee te maken krijgt en je wilt deze kwestie bespreken, dan kun je bij mij terecht.

Voor een werknemer bied ik de juiste aandacht voor het verhaal en het leed. Ook kan ik advies geven over hoe verder en/of als je het wilt, werken we met de thema’s die voor jou hier aangeraakt worden. Zoals veiligheid en afgrenzen. Ook kan ik in contact treden met de werkgever en de betrokken partij(en) om tot een oplossing te komen. Om te voorkomen dat het verder uit de hand loopt is het zaak om zulke kwetsbare en delicate kwesties met respect, objectiviteit en integriteit bespreekpaar te maken en om te werken aan herstel van samenwerking. Hierdoor wordt voorkomen dat de schade, zoals persoonlijk leed, verzuim of conflict met als mogelijk gevolg arbeidsongeschiktheid of ontslag, verder oploopt.

Door een werkgever kan ik ingeschakeld worden om vertrouwelijke kwesties te bespreken en/of om ongewenste situaties op te lossen.

Een vertrouwelijk gesprek geeft inzicht, rust en steun. Bij interesse bel 06 13236994 of mail naar info@carinvanoekel.nl

Vertrouwenspersoon | een horeca groep in Tilburg

“Carin is de geknipte persoon om vertrouwelijke kwesties mee te bespreken. Zij is objectief, luistert naar alle perspectieven, helpt op weg en doet aanbevelingen. Door haar manier van werken voelt iedereen zich gezien en gehoord. Vaak zitten we zelf te dicht op een probleem om tot een oplossing te komen. Carin heeft meerdere malen bewezen dat ze ons op goed op weg kan helpen.”