oprechte aandacht | nieuwsgierigheid en interesse | steun en advies

bekijk het aanbod

Vertrouwelijk gesprek particulier

Soms sta je er alleen voor of wil je anderen niet lastig vallen met je vragen of zorgen. Een vertrouwelijk gesprek biedt dan de uitkomst om een zakelijke of privékwestie eens tegen het licht te houden, waardoor inzicht en rust ontstaan. Enkele voorbeelden waarbij ik ondersteuning kan bieden zijn: ingrijpende veranderingen zoals verhuizing, het verlies van gezondheid of werk. Hulp bij het verwerken van persoonlijk leed, onopgeloste of ingewikkelde familiekwestie bespreken, of ondersteuning ter voorbereiding op een afscheid van werk of leven.

Vertrouwelijk gesprek directie | MT

Als directeur of MT-lid heb je vaak genoeg mensen om je heen. Toch is het meestal een wat eenzame plek. Want niet alles kun, mag of wil je met collega’s bespreken. Als externe professional bied ik graag de oplossing hiervoor, door met een frisse en onafhankelijk blik met je te sparren, en eventueel feedback en advies te geven. Mogelijke onderwerpen: vertrouwelijke of lastige (personele) kwesties, de klus van het leiderschap, balans tussen hoofd en hart – werk en privé, bedrijfsovername, afscheid en toekomst.

Een vertrouwelijk gesprek geeft inzicht, rust en steun. Bij interesse bel 06 13236994 of mail naar info@carinvanoekel.nl

Vertrouwenspersoon voor directie en leidinggevenden | Directeur Bonheur Horeca Groep

“Carin is de geknipte persoon om de gang van zaken in het bedrijf van tijd tot tijd mee te bespreken. Zij evalueert objectief, doet aanbevelingen en geeft feedback. Ze heeft een eigen, onafhankelijke kijk op ons bedrijf. Carin heeft door de jaren heen verschillende bedrijven geadviseerd en veel ervaring en ideeën opgedaan. Onze eigen werknemers hebben die ervaring niet en zitten vaak te dicht op een probleem om een nieuwe oplossing te kunnen bedenken. Carin bewijst telkens dat ze de kennis heeft om ons op het goede pad te brengen.”