oprechte aandacht | betrouwbaar en integer | sparren, steun en advies

Vertrouwelijk gesprek privégerelateerd

Soms sta je er alleen voor, wil of durf je anderen niet te belasten met je vragen of zorgen. Omdat het een lastige, verdrietige kwestie is of misschien zelfs omdat je gevoelens van schuld of schaamte hebt. Dat komt vaker voor dan je je wellicht nu beseft.

Je hebt in ieder geval behoefte aan een onpartijdig iemand die luistert, aandacht heeft, steun geeft of een advies. Een vertrouwelijk gesprek biedt dan de uitkomst om deze belangrijke kwestie of vraag tegen het licht te houden. Het geeft rust omdat je gezien en gehoord wordt.

Enkele voorbeelden waarbij ik ondersteuning kan bieden zijn: ingrijpende veranderingen bij verlies van gezondheid of werk. Of als er sprake is van persoonlijk leed voorafgaand of na een scheiding of bij het verlies van een dierbare. Ook voor een gesprek ter voorbereiding op het eigen afscheid of het bespreken van een familiekwestie ben je van harte welkom.

Vertrouwelijk gesprek werkgerelateerd

Als werknemer heb je te maken met andere mensen zoals collega’s en leidinggevenden of externen zoals opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, klanten, adviseurs.

Niet iedere samenwerking verloopt prettig of gepast. Zo kun je aanlopen tegen ongewenste omgangsvormen zoals pesten, (seksuele) intimidatie, discriminatie, agressie of geweld. De gevolgen hiervan zijn per definitie negatief en schadelijk.

Als je als werknemer hier mee te maken krijgt en je wilt deze kwestie bespreken, dan kun je bij mij terecht. Ik bied je een luisterend oor, houvast en ik kijk met je mee hoe verder. Ik ben er voor jou.

Voor de werkgever is het absoluut zaak om direct hulp in te schakelen door een onafhankelijk vertrouwenspersoon bij zulke kwetsbare en delicate kwesties. Ik ben hierbij graag van dienst.

Een vertrouwelijk gesprek geeft inzicht, rust en steun. Bij interesse bel 06 13236994 of mail naar info@carinvanoekel.nl

Vertrouwenspersoon | een horeca groep in Tilburg

“Carin is de geknipte persoon om vertrouwelijke kwesties mee te bespreken. Zij is objectief, luistert naar alle perspectieven, helpt op weg en doet aanbevelingen. Door haar manier van werken voelt iedereen zich gezien en gehoord. Vaak zitten we zelf te dicht op een probleem om tot een oplossing te komen. Carin heeft meerdere malen bewezen dat ze ons op goed op weg kan helpen.”